Nieuws

Wereldbank onderzoekt vraag naar open financiele data

De Wereldbank wil weten wat de behoefte is aan open financiële data en houdt daarom een survey. Belangrijk dat ook journalisten reageren, het kan nog tot eind van de maand hier. Let sowieso eens op de Wereldbank, zijn blogs en zijn afdeling Open Finances.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk