Kenniscentrum, Nieuws

Nieuwe ronde aanvragen voor werkbeurs Fonds Pascal Decroos

13 augustus 2013, om 23.59 uur. Dat is de eerstvolgende deadline voor werkbeursaanvragen bij het het Fonds Pascal Decroos, bedoeld om kwaliteitsjournalistiek in Vlaanderen te bevorderen. In aanmerking komen alle vormen van bijzondere journalistieke projecten voor de audiovisuele of geschreven pers, zoals reportages, documentaires, reeksen en boeken. Aanvragers moeten kunnen laten zien dat hun project ongebruikelijke hoge kosten met zich meebrengt of zo tijdrovend is dat de normale honorering ontoereikend is. Verder dienen de projecten uit te stijgen boven de reguliere verslaggeving en moet het onderwerp, thema of onvalshoek bijzonder zijn. Het Fonds Pascal Decroos is trouwens ook aanwezig tijdens het komende VVOJ Café over financiering van onderzoeksjournalist.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk