Kenniscentrum, Nieuws

Magazine verhalende journalistiek gratis te downloaden

magazineverhalendejournalistiek2013Mark Kramer, Dan Barry, Judith Koelemeijer, Pascal Verbeken, John Schoorl, Freek Schravesande en Joris van Casteren. Het is een greep van de journalisten en schrijvers die aan bod komen in het speciale magazine dat Paulien Bakker samenstelde voor het Derde Congres Verhalende Journalistiek (#dcvj; @wareverhalen), dat afgelopen april in Amsterdam werd gehouden. Het eenmalige blad is nu als pdf gratis te downloaden. Wil je meer nalezen over het congres? Check dan ook de verslagen op de VVOJ-site en de knipselkrant met verwijzingen naar bijna alle genoemde verhalen.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk