Kenniscentrum, Nieuws

Magazine verhalende journalistiek gratis te downloaden

magazineverhalendejournalistiek2013Mark Kramer, Dan Barry, Judith Koelemeijer, Pascal Verbeken, John Schoorl, Freek Schravesande en Joris van Casteren. Het is een greep van de journalisten en schrijvers die aan bod komen in het speciale magazine dat Paulien Bakker samenstelde voor het Derde Congres Verhalende Journalistiek (#dcvj; @wareverhalen), dat afgelopen april in Amsterdam werd gehouden. Het eenmalige blad is nu als pdf gratis te downloaden. Wil je meer nalezen over het congres? Check dan ook de verslagen op de VVOJ-site en de knipselkrant met verwijzingen naar bijna alle genoemde verhalen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk