Nieuws

Ook dagpassen voor Londense Summer School

Voor het eerst zijn er dit jaar ook dagpassen te krijgen voor de slotdag van de vermaarde Londense Summer School aanstaande juli, georganiseerd door het Centre for Investigative Journalism. De Summer School vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli. Voor de zondag staan onder andere David Leigh (tot voor kort onderzoeksjournalist bij The Guardian), Duncan Campbell (Global Offshore Money Maze) en webdocu-maker Kat Cizek op het programma. Dagpassen kosten 170 pond, de driedaagse Summer School kost 450 pond. Check ook de voorgaande edities.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk