Nieuws

Ook dagpassen voor Londense Summer School

Voor het eerst zijn er dit jaar ook dagpassen te krijgen voor de slotdag van de vermaarde Londense Summer School aanstaande juli, georganiseerd door het Centre for Investigative Journalism. De Summer School vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli. Voor de zondag staan onder andere David Leigh (tot voor kort onderzoeksjournalist bij The Guardian), Duncan Campbell (Global Offshore Money Maze) en webdocu-maker Kat Cizek op het programma. Dagpassen kosten 170 pond, de driedaagse Summer School kost 450 pond. Check ook de voorgaande edities.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk