Nieuws

Grote-expertisedag nieuwe media #3

De tijd van utopische voorspellingen is voorbij. De journalistieke toekomst is nu, en is sociaal en draagbaar. Tijdens de derde Expertisedag Nieuwe Media presenteren journalistieke pioniers de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van nieuwsgaring en -distributie via nieuwe media. Wat werkt wel en wat niet? Dagprogramma op 26 juni van 9-17 uur in Amsterdam, georganiseerd door het Expertisecentrum Journalistiek in samenwerking met NVJ Academy, met onder andere Amanda Michel (The Guardian), Dimitri Tokmetzis (Sargasso), Bas de Vries (NOS), Jan Jaap Heij (De Nieuwe Pers), Ernst-Jan Pfauth (uitgever van de Correspondent van Rob Wijnberg). Uitgebreid programma of gelijk aanmelden

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk