Nieuws

Grote-expertisedag nieuwe media #3

De tijd van utopische voorspellingen is voorbij. De journalistieke toekomst is nu, en is sociaal en draagbaar. Tijdens de derde Expertisedag Nieuwe Media presenteren journalistieke pioniers de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van nieuwsgaring en -distributie via nieuwe media. Wat werkt wel en wat niet? Dagprogramma op 26 juni van 9-17 uur in Amsterdam, georganiseerd door het Expertisecentrum Journalistiek in samenwerking met NVJ Academy, met onder andere Amanda Michel (The Guardian), Dimitri Tokmetzis (Sargasso), Bas de Vries (NOS), Jan Jaap Heij (De Nieuwe Pers), Ernst-Jan Pfauth (uitgever van de Correspondent van Rob Wijnberg). Uitgebreid programma of gelijk aanmelden

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk