Nieuws

Grote-expertisedag nieuwe media #3

De tijd van utopische voorspellingen is voorbij. De journalistieke toekomst is nu, en is sociaal en draagbaar. Tijdens de derde Expertisedag Nieuwe Media presenteren journalistieke pioniers de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van nieuwsgaring en -distributie via nieuwe media. Wat werkt wel en wat niet? Dagprogramma op 26 juni van 9-17 uur in Amsterdam, georganiseerd door het Expertisecentrum Journalistiek in samenwerking met NVJ Academy, met onder andere Amanda Michel (The Guardian), Dimitri Tokmetzis (Sargasso), Bas de Vries (NOS), Jan Jaap Heij (De Nieuwe Pers), Ernst-Jan Pfauth (uitgever van de Correspondent van Rob Wijnberg). Uitgebreid programma of gelijk aanmelden

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk