Cafe, Nieuws

Podcast Mediacafé over crowdfunding

Gewoon: we hadden een gat in de begroting, antwoordde één van de deelnemers aan het dertiende Mediacafé in Brussel afgelopen week op de vraag waarom de toevlucht was gezocht tot crowdfunding. Crowdfunding – of volksinvestering zoals de gespreksleider het ook introduceerde – is een vorm van financiering waarbij je het publiek vooraf laat meebetalen voor de ontwikkeling van je productie. Wie het Mediacafé nog eens wil terugluisteren, dat kan: er is een podcast beschikbaar. Overigens gaat het VVOJ Café op 17 juni in Amsterdam ook over vormen van financiering en het aantrekken van fondsen. Meer informatie vind je binnenkort op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk