Kenniscentrum, Nieuws

Trainingsdag voor regiojournalisten die zich willen vastbijten

Ad van Liempt, Hugo Logtenberg, Jerry Vermanen, Sergio Boutkan, Roger Vleugels, Eric Hennekam en Hans Laroes: het is zomaar een greep uit de sprekers en trainers tijdens de Trainingsdag Lokale Onderzoeksjournalistiek op 20 april in Utrecht. Het thema vormen de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Er is een prachtprogramma opgezet voor nieuwsgierige journalisten bij lokale en regionale media die zich graag vastbijten. Van datajournalistiek tot de Wet Openbaarheid van Bestuur, van een doopceel lichten tot het maken lokale stemwijzers. En dat voor nog geen dertig euro. Lees het voorlopige programma, of schrijf je gelijk in (let wel: alleen voor journalisten die werkzaam zijn voor lokale/regionale media). Het aantal plaatsen is beperkt, dus weer er snel bij.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk