Nieuws

Rozendaals Rubriek

De onderzoeksredactie van Dagblad van het Noorden bestaat nu bijna twee jaar. Inmiddels zijn er vier verslaggevers van de regionale krant voor vrijgemaakt. Chef nieuwsdienst Jan Rozendaal doet op deze plek verslag van de ontwikkelingen. Hij hoopt op actieve lezers, die willen meedenken. Lees hier deel 22 in de serie. VVOJ-leden kunnen – na inloggen – op zijn rubriek reageren.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk