Nieuws

Rozendaals Rubriek

De onderzoeksredactie van Dagblad van het Noorden bestaat nu bijna twee jaar. Inmiddels zijn er vier verslaggevers van de regionale krant voor vrijgemaakt. Chef nieuwsdienst Jan Rozendaal doet op deze plek verslag van de ontwikkelingen. Hij hoopt op actieve lezers, die willen meedenken. Lees hier deel 22 in de serie. VVOJ-leden kunnen – na inloggen – op zijn rubriek reageren.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk