Nieuws

VVOJ Café 4 maart: Curator bij de bank

dsbbank_screenshot_138En als de SNS Bank failliet was gegaan…? Vraag het curator Ben Knüppe, maandagavond 4 maart te gast in het VVOJ Café op de redactie van het Financieele Dagblad in Amsterdam. Knüppe heeft een lange staat van dienst als advocaat, bewindvoerder en curator van bedrijven in moeilijkheden, waaronder Fokker in de jaren negentig. Momenteel is hij betrokken bij de afwikkeling van het faillissement van DSB Bank. De curator zal bespreken welke openbare informatie er vrijkomt bij elk faillissement en hoe journalisten daarvan gebruik kunnen maken. De FD-redactie ligt op een steenworp van NS-station Amsterdam Amstel. Meer info en aanmelden

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk