Nieuws

Tot 23/3 inzenden voor Europese journalistieke werkbeurs

Journalisten uit acht Europese landen, waaronder Nederland, hebben tot 23 maart 2013 de tijd om subsidie aan te vragen bij het European Journalism Fund voor een specifiek project. Het fonds verschaft jaarlijks tussen de 25 en 30 subsidies, variërend van 8.000 tot 20.000 euro per project. Meer informatie over het fonds, de criteria, de aanmelding- en selectieprocedure vind je hier.

Tip: Bekijk ook eens de VVOJ Fondsen en Subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk