Nieuws

Tot 23/3 inzenden voor Europese journalistieke werkbeurs

Journalisten uit acht Europese landen, waaronder Nederland, hebben tot 23 maart 2013 de tijd om subsidie aan te vragen bij het European Journalism Fund voor een specifiek project. Het fonds verschaft jaarlijks tussen de 25 en 30 subsidies, variërend van 8.000 tot 20.000 euro per project. Meer informatie over het fonds, de criteria, de aanmelding- en selectieprocedure vind je hier.

Tip: Bekijk ook eens de VVOJ Fondsen en Subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk