Nieuws

Tot 23/3 inzenden voor Europese journalistieke werkbeurs

Journalisten uit acht Europese landen, waaronder Nederland, hebben tot 23 maart 2013 de tijd om subsidie aan te vragen bij het European Journalism Fund voor een specifiek project. Het fonds verschaft jaarlijks tussen de 25 en 30 subsidies, variërend van 8.000 tot 20.000 euro per project. Meer informatie over het fonds, de criteria, de aanmelding- en selectieprocedure vind je hier.

Tip: Bekijk ook eens de VVOJ Fondsen en Subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk