Nieuws

Tot 23/3 inzenden voor Europese journalistieke werkbeurs

Journalisten uit acht Europese landen, waaronder Nederland, hebben tot 23 maart 2013 de tijd om subsidie aan te vragen bij het European Journalism Fund voor een specifiek project. Het fonds verschaft jaarlijks tussen de 25 en 30 subsidies, variërend van 8.000 tot 20.000 euro per project. Meer informatie over het fonds, de criteria, de aanmelding- en selectieprocedure vind je hier.

Tip: Bekijk ook eens de VVOJ Fondsen en Subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk