Nieuws, VVOJ Jongeren, Woo

Trainingsdag voor jonge journalisten

Voor studenten journalistiek en jonge journalisten tot 30 jaar heeft de VVOJ Jongeren-groep een trainingsdag met een prachtig programma in elkaar gezet. Thema’s zijn journalistieke creativiteit, de Wet Openbaarheid van Bestuur en onderzoeksjournalistiek in de dagelijkse praktijk. De trainingen worden gegeven door onder andere wob-expert Roger Vleugels en Volkskrant-onderzoeksjournalist Merijn Rengers (winnaar van De Tegel en de Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek). De VVOJ Jongerendag 2013 wordt gehouden op zaterdag 16 maart van 9 tot 18 uur (met vanaf 19 uur een diner) bij de Volkskrant in Amsterdam. Info en aanmelden.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk