Conferentie

VVOJ2012 Audio Verslag: Charity: (not) good for you?

Thierry Debels is a Belgian journalist, who mostly writes about the economic aspects of subjects in the world of investigating journalism. He’s also the author of the book Hoe Goed Is Het Goede Doel? (about charity organisations), and so we asked him how charitable charities really are. Listen to the interview here (Dutch).

Thierry Debels is een Belgisch journalist die vooral de ecomische aspecten behandelt in de wereld van de onderzoeksjournalistiek. Hij schreef ook het boek Hoe Goed Is Het Goede Doel? en daarom vroegen we hem om zelf het antwoord op die vraag te geven. Beluister het interview hier.

Report: Esther van Hoegaerden.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk