Conferentie, Nieuws

VVOJ Conferentie 2012: terugblikken


Vrijdag en zaterdag vond in Antwerpen de VVOJ Jubileumconferentie 2012 plaats, die honderden onderzoeksjournalisten uit heel Europa (en verder) samenbracht. Met keynotes van onder andere Seymour Hersh en Geoff McGhee. En met de uitreiking van De Loep 2012. Houd deze website in de gaten de komende week voor foto’s, video’s, interviews en verslagen. En in de tussentijd: Twitter: #vvoj12

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk