Conferentie, Nieuws

VVOJ Conferentie 2012: terugblikken


Vrijdag en zaterdag vond in Antwerpen de VVOJ Jubileumconferentie 2012 plaats, die honderden onderzoeksjournalisten uit heel Europa (en verder) samenbracht. Met keynotes van onder andere Seymour Hersh en Geoff McGhee. En met de uitreiking van De Loep 2012. Houd deze website in de gaten de komende week voor foto’s, video’s, interviews en verslagen. En in de tussentijd: Twitter: #vvoj12

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk