Conferentie, Nieuws

VVOJ Conferentie 2012: terugblikken


Vrijdag en zaterdag vond in Antwerpen de VVOJ Jubileumconferentie 2012 plaats, die honderden onderzoeksjournalisten uit heel Europa (en verder) samenbracht. Met keynotes van onder andere Seymour Hersh en Geoff McGhee. En met de uitreiking van De Loep 2012. Houd deze website in de gaten de komende week voor foto’s, video’s, interviews en verslagen. En in de tussentijd: Twitter: #vvoj12

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk