Conferentie, Nieuws

VVOJ Conferentie 2012: terugblikken


Vrijdag en zaterdag vond in Antwerpen de VVOJ Jubileumconferentie 2012 plaats, die honderden onderzoeksjournalisten uit heel Europa (en verder) samenbracht. Met keynotes van onder andere Seymour Hersh en Geoff McGhee. En met de uitreiking van De Loep 2012. Houd deze website in de gaten de komende week voor foto’s, video’s, interviews en verslagen. En in de tussentijd: Twitter: #vvoj12

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk