Biografie

Hugo Logtenberg

Hugo Logtenberg (1974) is (onderzoeks)journalist. Voor Het Parool schreef hij onthullende stukken over onder meer de ondergang van onderwijsorganisatie Amarantis, de renovatie van het Stedelijk Museum, de ontwikkeling van de Zuidas, de gevolgen van de Cruijff-revolte bij Ajax en de perikelen achter de schermen bij Toneelgroep Amsterdam. Vanaf maart 2013 werkt hij als verslaggever bij NRC Handelsblad.

Eerder werkte Logtenberg bij de actualiteitenrubriek NOVA en schreef hij (als freelancer) voor onder andere Intermediair, Het Parool, Nieuwe Revu en Hollands Diep. In april 2010 verscheen zijn goed ontvangen boek Job Cohen – Burgemeester van Nederland (Uitgeverij Nieuw Amsterdam). Na afronding van het boek trad hij in dienst bij Het Parool.

 

 

 

Links:
Persoonlijke website Hugo Logtenberg
Hugo Logtenberg op Twitter
Hugo Logtenberg op LinkedIn

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk