Nieuws

De Naakte Journalist

Op 7 november vindt in Antwerpen een speciale dag voor de journalistiek plaats. De dag, georganiseerd door de VVOJ en sprekersbureau Read My Lips, vindt plaats in het kader van de jaarlijkse boekenbeurs, hét boekenevenement van de Lage Landen, die van 31 oktober tot 11 november plaatvindt.

Je kunt het volledige programma – maar liefst 24 sessies met vele topjournalisten uit binnen- en buitenland – hier downloaden (PDF-document).

Bookmark and Share


Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk