Nieuws

De Naakte Journalist

Op 7 november vindt in Antwerpen een speciale dag voor de journalistiek plaats. De dag, georganiseerd door de VVOJ en sprekersbureau Read My Lips, vindt plaats in het kader van de jaarlijkse boekenbeurs, hét boekenevenement van de Lage Landen, die van 31 oktober tot 11 november plaatvindt.

Je kunt het volledige programma – maar liefst 24 sessies met vele topjournalisten uit binnen- en buitenland – hier downloaden (PDF-document).

Bookmark and Share


Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk