Nieuws

De Naakte Journalist

Op 7 november vindt in Antwerpen een speciale dag voor de journalistiek plaats. De dag, georganiseerd door de VVOJ en sprekersbureau Read My Lips, vindt plaats in het kader van de jaarlijkse boekenbeurs, hét boekenevenement van de Lage Landen, die van 31 oktober tot 11 november plaatvindt.

Je kunt het volledige programma – maar liefst 24 sessies met vele topjournalisten uit binnen- en buitenland – hier downloaden (PDF-document).

Bookmark and Share


Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk