Conferentie, Nieuws

Seymour Hersh en Geoff McGhee spreken op VVOJ Conferentie

De veelgeprezen Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh zal een keynote speech verzorgen tijdens de VVOJ Conferentie volgende maand in Antwerpen. Hersh, die regelmatig in The New Yorker publiceert, onthulde onder meer misstanden door Amerikaanse bewakers in de Iraakse Abu Ghraib-gevangenis. Hij won de Pulitzer-prijs in 1970 voor zijn onthullingen over de cover-up van een de moord op honderden burgers in Zuid-Vietnam door Amerikaanse soldaten. Behalve Hersh spreekt ook Geoff McGhee (Bill Lane Center, Stanford University), die de kracht laat zien van een goed gevisualiseerd verhaal. Het definitieve programma van de speciale, Europese jubileumconferentie komt binnenkort online, hier vast een uitgebreid overzicht. Inschrijven kan hier.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk