Nieuws

Deadline Europese persprijs

De European Press Prize Foundation roept journalisten op zo snel mogelijk hun werk in te zenden voor de jaarlijkse persprijs. De prijs, ingesteld in 2011, is bedoeld voor oorspronkelijk werk gemaakt door journalisten die staatsburger zijn van één van de 47 lidstaten van de Raad van Europa. Het thema van de journalistieke productie is geheel vrij.

De European Press Prize Foundation is ingesteld om het belang van onafhankelijke journalistiek te benadrukken. Er zijn prijzen te winnen in vier categorieën; winnaars kunnen rekenen op een bedrag van 10.000 euro. Inzenden kan tot 26 oktober.

Benieuwd naar andere journalistieke prijzen? Klik hier voor het VVOJ-overzicht van Journalistieke Prijzen.

Bookmark and Share


Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk