Nieuws

Kies de beste Argos-uitzending

Z’n 20-jarig bestaan laat het onderzoeksjournalistieke radioprogramma Argos niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom nodigt de redactie luisteraars uit om tot en met week 37 de eigen favoriete uitzendingen kenbaar te maken, waarmee een Argos Top 20 wordt samengesteld. Van de aflevering die als beste uit de bus komt, wordt een making of-reportage gemaakt. Om het de luisteraar wat makkelijker te maken (of juist niet), heeft de redactie zelf vast 75 eigen voorkeuren op een rij gezet, die teruglopen tot 1993. Op de website van Argos zijn alle uitzendingen sinds 2008 terug te luisteren.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk