Nieuws

Kies de beste Argos-uitzending

Z’n 20-jarig bestaan laat het onderzoeksjournalistieke radioprogramma Argos niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom nodigt de redactie luisteraars uit om tot en met week 37 de eigen favoriete uitzendingen kenbaar te maken, waarmee een Argos Top 20 wordt samengesteld. Van de aflevering die als beste uit de bus komt, wordt een making of-reportage gemaakt. Om het de luisteraar wat makkelijker te maken (of juist niet), heeft de redactie zelf vast 75 eigen voorkeuren op een rij gezet, die teruglopen tot 1993. Op de website van Argos zijn alle uitzendingen sinds 2008 terug te luisteren.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk