Nieuws

Onderzoeksjournalistiek: dood of nieuw spoor?

Op donderdag 6 september 2012 organiseert de Vlaamse  onderzoekswebsite Apache, samen met het Fonds Pascal Decroos in Antwerpen een debat over onderzoeksjournalistiek in ‘nieuwe’ en ‘oude’ media. Durven kranten en tijdschriften in volle crisistijd nog investeren in deze dure journalistieke discipline of moeten we onze hoop vestigen op nieuwe media? Margo Smit, directeur van de Nederlands-Vlaamse Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) modereert een debat met Douglas De Coninck (De Morgen), Jan Antonissen (Humo) en Erik Smit (Follow The Money). Lees meer hier.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk