Nieuws

Onderzoeksjournalistiek: dood of nieuw spoor?

Op donderdag 6 september 2012 organiseert de Vlaamse  onderzoekswebsite Apache, samen met het Fonds Pascal Decroos in Antwerpen een debat over onderzoeksjournalistiek in ‘nieuwe’ en ‘oude’ media. Durven kranten en tijdschriften in volle crisistijd nog investeren in deze dure journalistieke discipline of moeten we onze hoop vestigen op nieuwe media? Margo Smit, directeur van de Nederlands-Vlaamse Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) modereert een debat met Douglas De Coninck (De Morgen), Jan Antonissen (Humo) en Erik Smit (Follow The Money). Lees meer hier.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk