Nieuws

Video’s Summer School staan online

De jaarlijkse Summer School in Londen van het Centre for Investigative Journalism (CIJ), afgelopen juli in Londen, is een begrip. Ook dit jaar stonden er weer veel sprekende namen en thema’s op het programma, zoals Kathryn Torney en David Donald die de toenemende mogelijkheden van datajournalistiek en computerreporting lieten zien. Video’s van de Summer School 2012 zijn sinds vandaag (terug) te zien via de CIJ-website (en foto’s staan hier). Ook nog altijd erg aardig: de video’s van voorgaande edities 2008-2011 staan er ook nog.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk