Nieuws

Video’s Summer School staan online

De jaarlijkse Summer School in Londen van het Centre for Investigative Journalism (CIJ), afgelopen juli in Londen, is een begrip. Ook dit jaar stonden er weer veel sprekende namen en thema’s op het programma, zoals Kathryn Torney en David Donald die de toenemende mogelijkheden van datajournalistiek en computerreporting lieten zien. Video’s van de Summer School 2012 zijn sinds vandaag (terug) te zien via de CIJ-website (en foto’s staan hier). Ook nog altijd erg aardig: de video’s van voorgaande edities 2008-2011 staan er ook nog.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk