Nieuws

Video’s Summer School staan online

De jaarlijkse Summer School in Londen van het Centre for Investigative Journalism (CIJ), afgelopen juli in Londen, is een begrip. Ook dit jaar stonden er weer veel sprekende namen en thema’s op het programma, zoals Kathryn Torney en David Donald die de toenemende mogelijkheden van datajournalistiek en computerreporting lieten zien. Video’s van de Summer School 2012 zijn sinds vandaag (terug) te zien via de CIJ-website (en foto’s staan hier). Ook nog altijd erg aardig: de video’s van voorgaande edities 2008-2011 staan er ook nog.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk