Kenniscentrum, Nieuws

Vlaamse Verhalen

Hoe betrouwbaar is Cryosave, een Vlaams-Nederlands bedrijf dat handelt in de opslag van navelstrengbloed? De Vlaamse onderzoeksjournalist Tom Cochez dook maandenlang in de kwestie, met steun van het Europees Fonds voor de Journalistiek. De Belgische website Apache publiceerde het verhaal. Speciaal voor de VVOJ vertelt Cochez in een column hoe zijn onderzoek tot stand kwam. Leden van de VVOJ die zijn ingelogd, kunnen bovendien reageren op zijn verhaal.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk