Kenniscentrum, Nieuws

Vlaamse Verhalen

Hoe betrouwbaar is Cryosave, een Vlaams-Nederlands bedrijf dat handelt in de opslag van navelstrengbloed? De Vlaamse onderzoeksjournalist Tom Cochez dook maandenlang in de kwestie, met steun van het Europees Fonds voor de Journalistiek. De Belgische website Apache publiceerde het verhaal. Speciaal voor de VVOJ vertelt Cochez in een column hoe zijn onderzoek tot stand kwam. Leden van de VVOJ die zijn ingelogd, kunnen bovendien reageren op zijn verhaal.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk