Nieuws

UJ2012 download: zoeken in sociale media

Download hier de presentatie behorend bij de workshop Zoeken in sociale media (docent: Tonie van Ringelestijn) op 12 mei 2012, tweede trainingsdag lokale uitzoekjournalistiek in Utrecht.

Presentatie lokale zoeken in sociale media, PDF document.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk