Nieuws

VVOJ Café: Kadaster onder de loep

Welke schat aan gegevens wordt er beheerd door het Kadaster en hoe kun je daar als (onderzoeks)journalist gebruik van maken? Die vraag staat centraal tijdens de VVOJ Café-middag op locatie bij het Kadaster in Apeldoorn, op vrijdag 8 juni. Naast een inleiding worden er drie workshops gegeven, waarvan je er maximaal twee kunt volgen. Daarna kunnen deelnemers met eigen specifieke vragen terecht bij één van de Kadaster-medewerkers die beschikbaar zullen zijn. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.45 uur, waarna er nog een borrel plaatsvindt. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan. UPDATE: De inschrijving is gesloten.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk