Nieuws

VVOJ Café: Kadaster onder de loep

Welke schat aan gegevens wordt er beheerd door het Kadaster en hoe kun je daar als (onderzoeks)journalist gebruik van maken? Die vraag staat centraal tijdens de VVOJ Café-middag op locatie bij het Kadaster in Apeldoorn, op vrijdag 8 juni. Naast een inleiding worden er drie workshops gegeven, waarvan je er maximaal twee kunt volgen. Daarna kunnen deelnemers met eigen specifieke vragen terecht bij één van de Kadaster-medewerkers die beschikbaar zullen zijn. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.45 uur, waarna er nog een borrel plaatsvindt. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan. UPDATE: De inschrijving is gesloten.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk