Nieuws

Tegels 2011 uitgereikt

Met de onthullingen over de makkelijk afluisterbare voicemails van politici heeft de redactie van EenVandaag De Tegel 2011 in de categorie Nieuws gewonnen. In de categorie Onderzoek ging de prijs naar Natalie Righton die voor de Volkskrant de politietrainingsmissie in Afghanistan onder de loep nam. Andere winnaars waren onder andere Geertjan Lassche (twee keer: achtergrond en publieksprijs) en Camil Driessen (talent). De Tegels werden maandagavond 16 april uitgereikt in het Lucent Danstheater in Den Haag. Verslaggever Sander ‘t Sas vertelde vorig jaar september in het VVOJ Café over het voicemailonderzoek.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk