Nieuws

Tegels 2011 uitgereikt

Met de onthullingen over de makkelijk afluisterbare voicemails van politici heeft de redactie van EenVandaag De Tegel 2011 in de categorie Nieuws gewonnen. In de categorie Onderzoek ging de prijs naar Natalie Righton die voor de Volkskrant de politietrainingsmissie in Afghanistan onder de loep nam. Andere winnaars waren onder andere Geertjan Lassche (twee keer: achtergrond en publieksprijs) en Camil Driessen (talent). De Tegels werden maandagavond 16 april uitgereikt in het Lucent Danstheater in Den Haag. Verslaggever Sander ‘t Sas vertelde vorig jaar september in het VVOJ Café over het voicemailonderzoek.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk