Nieuws

Tegels 2011 uitgereikt

Met de onthullingen over de makkelijk afluisterbare voicemails van politici heeft de redactie van EenVandaag De Tegel 2011 in de categorie Nieuws gewonnen. In de categorie Onderzoek ging de prijs naar Natalie Righton die voor de Volkskrant de politietrainingsmissie in Afghanistan onder de loep nam. Andere winnaars waren onder andere Geertjan Lassche (twee keer: achtergrond en publieksprijs) en Camil Driessen (talent). De Tegels werden maandagavond 16 april uitgereikt in het Lucent Danstheater in Den Haag. Verslaggever Sander ‘t Sas vertelde vorig jaar september in het VVOJ Café over het voicemailonderzoek.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk