Nieuws

VVOJ website weer in de lucht

De VVOJ website is weer in de lucht. Door technische problemen was de verenigingswebsite bijna 24 uur onbereikbaar. Bezoekers kregen de melding dat er onderhoud plaatsvond. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels zijn de problemen verholpen. Wie onverhoopt nog onregelmatigheden tegenkomt, zoals niet-functionerende links, kan het melden aan webredactie@vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk