Nieuws

VVOJ website weer in de lucht

De VVOJ website is weer in de lucht. Door technische problemen was de verenigingswebsite bijna 24 uur onbereikbaar. Bezoekers kregen de melding dat er onderhoud plaatsvond. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels zijn de problemen verholpen. Wie onverhoopt nog onregelmatigheden tegenkomt, zoals niet-functionerende links, kan het melden aan webredactie@vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk