Nieuws

VVOJ website weer in de lucht

De VVOJ website is weer in de lucht. Door technische problemen was de verenigingswebsite bijna 24 uur onbereikbaar. Bezoekers kregen de melding dat er onderhoud plaatsvond. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels zijn de problemen verholpen. Wie onverhoopt nog onregelmatigheden tegenkomt, zoals niet-functionerende links, kan het melden aan webredactie@vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk