Nieuws

Zoeken in sociale media

Hoe vind je de juiste informatie in de grote sociale netwerken als Twitter, Facebook, Linkedin en Hyves? Tonie van Ringelestijn laat in deze workshop zien hoe je specifiek op locatie kan zoeken en hoe je voor jouw verhaal interessante personen en materiaal vindt. Ook is er aandacht voor het filteren van de enorme stroom aan berichten op Twitter: hoe pik je bijvoorbeeld de voor jou relevante tweets er uit.

Docent: Tonie van Ringelestijn

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk