Nieuws

Zoeken in sociale media

Hoe vind je de juiste informatie in de grote sociale netwerken als Twitter, Facebook, Linkedin en Hyves? Tonie van Ringelestijn laat in deze workshop zien hoe je specifiek op locatie kan zoeken en hoe je voor jouw verhaal interessante personen en materiaal vindt. Ook is er aandacht voor het filteren van de enorme stroom aan berichten op Twitter: hoe pik je bijvoorbeeld de voor jou relevante tweets er uit.

Docent: Tonie van Ringelestijn

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk