Journalisten die op internationaal niveau in de datajournalistiek willen duiken, kunnen van 6 tot en met 8 mei terecht bij de Data Harvest Conference in Brussel. Hoofdthema’s van de conferentie zijn data journalistiek en visualisatie, vrijheid van informatie en internationale journalistieke samenwerking.

De conferentie, een gezamenlijk initiatief van Journalismfund.eu, Wobbing.eu and Farmsubsidy.org, is bedoeld om journalisten van elkaar te laten leren, nieuwe contacten te leggen en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Enkele bekende namen die tijdens de conferentie trainingen en/of workshops geven zijn Jack Thurston, Nils Mulvad, Brigitte Alfter, Stefan Candea, Friedrich Lindenberg, Brenno de Winter, Staffan Dahllöf, Paul Myers, Duncan Campbell en Tommy Kaas.

Locatie: Erasmus Hogeschool, Brussel
Datum: 5 mei 2012 vanaf 14:00 uur tot 9 mei 2012 17:00 uur
Kosten: 70 euro.
Inschrijven: Registration?administration@journalismfund.eu
Meer informatie over het programma vind je hier.

Eerdere VVOJ-publicaties over Farmsubsidy:
* Journalistieke studie: toewijzing subsidies rammelt * EU-Subsidies transparant door CAR-actie