Nieuws

Afstudeerwerk onvoldoende, diploma blijft geldig

Het herbeoordelen van het eindwerk van de 360 studenten die sinds 2009 afstudeerden aan de opleiding journalistiek bij hogeschool Windesheim levert deze uitkomsten op: 74 van de 325 onderzoeksverslagen en 17 van de 192 stageverslagen zijn onvoldoende. In totaal hebben 86 afgestudeerden dat hun eindwerk op één of meerdere onderdelen niet goed genoeg was, maar er worden geen diploma’s ingetrokken. Niet al het werk kon opnieuw worden beoordeeld, omdat een deel van de dossiers incompleet bleek. Alle 360 afgestudeerden krijgen een aantal masterclasses aangeboden.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk