Nieuws

Afstudeerwerk onvoldoende, diploma blijft geldig

Het herbeoordelen van het eindwerk van de 360 studenten die sinds 2009 afstudeerden aan de opleiding journalistiek bij hogeschool Windesheim levert deze uitkomsten op: 74 van de 325 onderzoeksverslagen en 17 van de 192 stageverslagen zijn onvoldoende. In totaal hebben 86 afgestudeerden dat hun eindwerk op één of meerdere onderdelen niet goed genoeg was, maar er worden geen diploma’s ingetrokken. Niet al het werk kon opnieuw worden beoordeeld, omdat een deel van de dossiers incompleet bleek. Alle 360 afgestudeerden krijgen een aantal masterclasses aangeboden.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk