Nieuws

Afstudeerwerk onvoldoende, diploma blijft geldig

Het herbeoordelen van het eindwerk van de 360 studenten die sinds 2009 afstudeerden aan de opleiding journalistiek bij hogeschool Windesheim levert deze uitkomsten op: 74 van de 325 onderzoeksverslagen en 17 van de 192 stageverslagen zijn onvoldoende. In totaal hebben 86 afgestudeerden dat hun eindwerk op één of meerdere onderdelen niet goed genoeg was, maar er worden geen diploma’s ingetrokken. Niet al het werk kon opnieuw worden beoordeeld, omdat een deel van de dossiers incompleet bleek. Alle 360 afgestudeerden krijgen een aantal masterclasses aangeboden.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk