Nieuws

Afstudeerwerk onvoldoende, diploma blijft geldig

Het herbeoordelen van het eindwerk van de 360 studenten die sinds 2009 afstudeerden aan de opleiding journalistiek bij hogeschool Windesheim levert deze uitkomsten op: 74 van de 325 onderzoeksverslagen en 17 van de 192 stageverslagen zijn onvoldoende. In totaal hebben 86 afgestudeerden dat hun eindwerk op één of meerdere onderdelen niet goed genoeg was, maar er worden geen diploma’s ingetrokken. Niet al het werk kon opnieuw worden beoordeeld, omdat een deel van de dossiers incompleet bleek. Alle 360 afgestudeerden krijgen een aantal masterclasses aangeboden.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk