Nieuws

Jaarverslag online

Het VVOJ Jaarverslag en de VVOJ Jaarrekening zijn nu online. Je kunt nu de documenten downloaden en lezen. Meer weten over het wel en wee van de VVOJ? Bekijk dan de meest recente stukken van de vereniging zoals die besproken werden op de Algemene Ledenvergadering van 2011.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk