Nieuws

Nieuwe ronde Europese onderzoeksbeurzen geopend

Loop je rond met een goed idee voor een Europees, grensoverschrijdend journalistiek project, maar pieker je nog over de financiering ervan? Het Europese Fonds voor de Journalistiek heeft een nieuwe ronde geopend voor projecten. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2012. Klik hier voor meer informatie en hier voor het aanmeldingsformulier. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor andere beurzen of fondsen? Raadpleeg dan de VVOJ fondsen- en subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk