Nieuws

Nieuwe ronde Europese onderzoeksbeurzen geopend

Loop je rond met een goed idee voor een Europees, grensoverschrijdend journalistiek project, maar pieker je nog over de financiering ervan? Het Europese Fonds voor de Journalistiek heeft een nieuwe ronde geopend voor projecten. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2012. Klik hier voor meer informatie en hier voor het aanmeldingsformulier. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor andere beurzen of fondsen? Raadpleeg dan de VVOJ fondsen- en subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk