Nieuws

Nieuwe ronde Europese onderzoeksbeurzen geopend

Loop je rond met een goed idee voor een Europees, grensoverschrijdend journalistiek project, maar pieker je nog over de financiering ervan? Het Europese Fonds voor de Journalistiek heeft een nieuwe ronde geopend voor projecten. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2012. Klik hier voor meer informatie en hier voor het aanmeldingsformulier. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor andere beurzen of fondsen? Raadpleeg dan de VVOJ fondsen- en subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk