Nieuws

Nieuwe ronde Europese onderzoeksbeurzen geopend

Loop je rond met een goed idee voor een Europees, grensoverschrijdend journalistiek project, maar pieker je nog over de financiering ervan? Het Europese Fonds voor de Journalistiek heeft een nieuwe ronde geopend voor projecten. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2012. Klik hier voor meer informatie en hier voor het aanmeldingsformulier. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor andere beurzen of fondsen? Raadpleeg dan de VVOJ fondsen- en subsidielijst.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk