Nieuws

Lehrens masterclass in Hilversum

Andrew Lehren, de New York Times-journalist die onlangs als keynote spreker op de VVOJ Conferentie in Eindhoven zijn journalistieke speurwerk naar data en documenten kleurrijk uit de doeken deed, toog ook naar Hilversum voor een masterclass aan redacteuren van de NOS. Een sfeervol verslag daarover is te vinden bij De Nieuwe Reporter. Beschikbaar is overigens ook de integrale videoregistratie van Lehrens conferentiebijdrage.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk