Nieuws

Lehrens masterclass in Hilversum

Andrew Lehren, de New York Times-journalist die onlangs als keynote spreker op de VVOJ Conferentie in Eindhoven zijn journalistieke speurwerk naar data en documenten kleurrijk uit de doeken deed, toog ook naar Hilversum voor een masterclass aan redacteuren van de NOS. Een sfeervol verslag daarover is te vinden bij De Nieuwe Reporter. Beschikbaar is overigens ook de integrale videoregistratie van Lehrens conferentiebijdrage.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk