Nieuws

Video Dag van de Journalistiek

De vermaarde Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh sprak vorige week op de Dag van de Journalistiek in de Amsterdamse Balie. Een 2.25 minuten korte video van zijn voordracht is inmiddels online verschenen. Een overzicht in beeld van de dag, die als thema had ‘Macht en verantwoordelijkheid’, is te vinden op de website van de organisatie. Net als een verslag in de vorm van een Twitter-feed. UPDATE: De lange versie van de bijdrage van Hersh staat inmiddels ook online. En er is ook een apart kanaal met meer DvdJ-video’s.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk