Nieuws

Video Dag van de Journalistiek

De vermaarde Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh sprak vorige week op de Dag van de Journalistiek in de Amsterdamse Balie. Een 2.25 minuten korte video van zijn voordracht is inmiddels online verschenen. Een overzicht in beeld van de dag, die als thema had ‘Macht en verantwoordelijkheid’, is te vinden op de website van de organisatie. Net als een verslag in de vorm van een Twitter-feed. UPDATE: De lange versie van de bijdrage van Hersh staat inmiddels ook online. En er is ook een apart kanaal met meer DvdJ-video’s.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk