Nieuws

Video Dag van de Journalistiek

De vermaarde Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh sprak vorige week op de Dag van de Journalistiek in de Amsterdamse Balie. Een 2.25 minuten korte video van zijn voordracht is inmiddels online verschenen. Een overzicht in beeld van de dag, die als thema had ‘Macht en verantwoordelijkheid’, is te vinden op de website van de organisatie. Net als een verslag in de vorm van een Twitter-feed. UPDATE: De lange versie van de bijdrage van Hersh staat inmiddels ook online. En er is ook een apart kanaal met meer DvdJ-video’s.

Gerelateerde artikelen

De Global Investigative Journalism Conference (GIJC) is ‘s werelds grootste bijeenkomst van onderzoeksjournalisten. De conferentie biedt training in tools, workshops en netwerkmogelijkheden. Om de twee jaar wordt er een wereldconferentie georganiseerd. Inmiddels heeft GIJC meer dan 10.000 journalisten uit 140 landen samengebracht.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk