Nieuws

Video Dag van de Journalistiek

De vermaarde Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh sprak vorige week op de Dag van de Journalistiek in de Amsterdamse Balie. Een 2.25 minuten korte video van zijn voordracht is inmiddels online verschenen. Een overzicht in beeld van de dag, die als thema had ‘Macht en verantwoordelijkheid’, is te vinden op de website van de organisatie. Net als een verslag in de vorm van een Twitter-feed. UPDATE: De lange versie van de bijdrage van Hersh staat inmiddels ook online. En er is ook een apart kanaal met meer DvdJ-video’s.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk