Biografie

Felix Wilbrink

Felix Wilbrink (1955) is als culinair redacteur verbonden aan de De Telegraaf.
Hij begon zijn loopbaan bij dit blad in 1974. Zo was hij jaren actief voor de kunstredactie van Het Nieuws van de Dag, de Amsterdamse middageditie. Hij schreef destijds veel interviews en recensies, vooral van toneel en buitenlandse literatuur. Ook verzorgde hij de uitgaanspagina’s en maakte ‘avonturen’-verhalen voor het zaterdagse magazine TV-Weekeinde.
Felix Wilbrink heeft zich ten doel gesteld “lezers te laten kennismaken met eten in optima forma. En als gevolg haast daarvan, de lezer waarschuwen voor de enorme vervlakking en het regelrechte bedrog dat in het culinaire overal plaatsvindt. Ik ben er van overtuigd dat we zijn wat we eten.”
Volgens Wilbrink kan daar veel aan worden verbeterd.

Felix Wilbrink is winnaar van de Wina Born Prijs 2010.

Links:
Weblog Felix Wilbrink
Felix Wilbrink op Twitter
Felix Wilbrink op Facebook
Felix Wilbrink op LinkedIn

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk