Biografie

Alex Beishuizen

Alex Beishuizen (1965) begon zijn carrière in de radiojournalistiek. Na enige jaren als marketingmanager bij een aantal omroepen te hebben gewerkt, werd hij hoofdredacteur van internetportal Soneraplaza.

Vervolgens was hij chef van diverse deelredacties bij het Algemeen Dagblad. In oktober 2005 trad Beishuizen toe tot de hoofdredactie van vaktitels Computable en CRN. Hij veranderde het traditionele weekblad Computable in een online titel met diverse uitingsvormen en won er de LOF Prijs voor Vakbladen 2009 mee. Over deze veranderingen bij Computable schreef hij het boek Online of Flatline. Ook was Beishuizen hoofdredacteur van het e-business platform Emerce.

Sinds februari 2010 is hij hoofdredacteur van Intermediair.

Links:
Alex Beishuizen op LinkedIn
Alex Beishuizen op Twitter

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk