Nieuws

Afscheid Peter Verweij

Op 10 november 2011 neemt Peter Verweij afscheid van de Hogeschool Journalistiek. Peter Verweij is al jaren actief op de conferenties van de VVOJ. Ook tijdens de conferentie in Eindhoven zal dat het geval zijn.

Ter gelegenheid van het afscheid van Peter Verweij vindt er een speciale middag plaats op de HU. Hier kun je meer over het programma lezen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk