Nieuws

Afscheid Peter Verweij

Op 10 november 2011 neemt Peter Verweij afscheid van de Hogeschool Journalistiek. Peter Verweij is al jaren actief op de conferenties van de VVOJ. Ook tijdens de conferentie in Eindhoven zal dat het geval zijn.

Ter gelegenheid van het afscheid van Peter Verweij vindt er een speciale middag plaats op de HU. Hier kun je meer over het programma lezen.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk