Conferentie

VVOJ2011 Ronde Tafel ‘Onderwijs in onderzoeksjournalistiek’

De Ronde Tafel ‘Onderwijs in onderzoeksjournalistiek’ buigt zich over samenwerken met redacties; afspraken en formats. Er bloeien mooie liefdes tussen media en onderwijsinstellingen: Windesheim ‘verlooft’ zich met het Dagblad van het Noorden, Fontys Tilburg en het Eindhovens Dagblad zijn al bijna een huwelijk. De HU sluit innige vriendschap met De Groene Amsterdammer en het AD/UN, de Universiteit Tilburg werkt met NRCNext aan datajournalistiek en de Plantijn Hogeschool vrijt met De Nieuwe Antwerpenaar. Hoe zet je zo’n project op, hoe lopen de samenwerkingen, en hoe halen opleiding en medium het maximale uit de liefde? Kom op zaterdag luisteren en leren van Paul van der Cingel (Windesheim Hogeschool), Jan Rozendaal (Dagblad van het Noorden), Els Diekerhof (Hogeschool Utrecht), Wouter Frateur (Plantijn Hogeschool) en Hille van der Kaa (Fontys Hogeschool). Onder leiding van Gerard Smit (Hogeschool Utrecht).

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk