Nieuws

Is Twitter een betrouwbare bron?

Even inhalen: de uitzending van het programma Mediazaken bij BNR Nieuwsradio over sociale media, met als vraag ‘Is Twitter een betrouwbare nieuwsbron?’. In de studio praat onder andere VVOJ-voorzitter Henk van Ess mee. De uitzending beluisteren kan hier, de mp3-podcast downloaden daar. En nu we toch bezig zijn: de recentste uitzending ging over journalistieke mores, onder meer naar aanleiding van de berichtgeving rondom de kwestie-Mariko Peters.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk