Nieuws

Is Twitter een betrouwbare bron?

Even inhalen: de uitzending van het programma Mediazaken bij BNR Nieuwsradio over sociale media, met als vraag ‘Is Twitter een betrouwbare nieuwsbron?’. In de studio praat onder andere VVOJ-voorzitter Henk van Ess mee. De uitzending beluisteren kan hier, de mp3-podcast downloaden daar. En nu we toch bezig zijn: de recentste uitzending ging over journalistieke mores, onder meer naar aanleiding van de berichtgeving rondom de kwestie-Mariko Peters.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk