Nieuws

Engelse rellen in kaart gebracht

De recente rellen in Engeland brengen ook iets positiefs voort: hele aardige infographics waarmee media de onlusten in beeld brengen. Neem bijvoorbeeld de interactieve kaart van alle bevestigde incidenten die The Guardian online heeft gezet. Of de tijdlijn die de BBC samenstelde aan de hand van een kaart en beeldmateriaal. Het International Journalists’ Network heeft een aantal van deze voorbeelden verzameld. En nu we toch bezig zijn: voorbeelden van sites waar burgers verslag doen van hun ervaringen en getuigenissen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk