Nieuws

Zomerserie laat journalisten aan het woord

Argos, het onderzoeksjournalistieke radioprogramma, zendt ook deze zomer onder de titel ‘Luizen in de pels’ een serie interviews uit met vakgenoten. De eerste twee afleveringen met Pieter Klein (adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws) en Manon Blaas (adjunct-hoofdredacteur  Zembla) zijn online terug te luisteren. De serie wordt elke zaterdagmiddag vanaf 12.15 uur uitgezonden op radio 1. En voor wie het gemist heeft: in juni vertelden Marcel Metze en Hester den Boer bij Argos over de masterclass onderzoeksjournalistiek, die resulteerde in een serie verhalen over overheidsfinanciering van voetbalclubs in De Groene Amsterdammer.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk