Nieuws

Inschrijven voor VVOJ Conferentie 2011 met korting

De Nederlandse lichtstad Eindhoven biedt op vrijdag 18 en zaterdag 19 november onderdak aan de negende editie van de VVOJ Conferentie. De conferentie zal, net als voorgaande jaren, bol staan van de workshops en trainingen op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Daarnaast biedt de tweedaagse ook weer veel gelegenheid om bij te praten met collega’s en ervaringen uit te wisselen. Inschrijven voor de conferentie is nu al mogelijk. Leden die zich vóór 15 augustus registreren profiteren van het vroegboektarief. Alle informatie, inclusief het inschrijfformulier, vind je op de Conferentie 2011-pagina. Video’s, foto’s, presentaties en verslagen van eerdere conferenties vind je in het archief.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk