Nieuws

Inschrijven voor VVOJ Conferentie 2011 met korting

De Nederlandse lichtstad Eindhoven biedt op vrijdag 18 en zaterdag 19 november onderdak aan de negende editie van de VVOJ Conferentie. De conferentie zal, net als voorgaande jaren, bol staan van de workshops en trainingen op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Daarnaast biedt de tweedaagse ook weer veel gelegenheid om bij te praten met collega’s en ervaringen uit te wisselen. Inschrijven voor de conferentie is nu al mogelijk. Leden die zich vóór 15 augustus registreren profiteren van het vroegboektarief. Alle informatie, inclusief het inschrijfformulier, vind je op de Conferentie 2011-pagina. Video’s, foto’s, presentaties en verslagen van eerdere conferenties vind je in het archief.

Gerelateerde artikelen

Driekwart van de Woo-verzoeken (verzoek om openbaarmaking van documenten op grond van de Wet open overheid) die bij de ministeries in behandeling zijn, bevindt zich ver over de wettelijke termijnen. Van de 759 verzoeken die medio juni bij de ministeries lagen, waren er 575 al (veel) langer dan zes weken binnen. Zes weken is de termijn waarbinnen een besluit moet worden genomen over een Woo-verzoek. Tot 1 mei heetten deze aanvragen nog Wob-verzoeken.

Op vrijdag 24 juni 2022 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de Oeuvreprijs 2022, de ASN Aanmoedigingsprijs 2021 en de Loep 2021 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk