Nieuws

Route naar Eindhoven

Eindhoven is goed bereikbaar vanuit zowel Nederland als Vlaanderen.

Reizen vanuit Nederland
Vertrek je vanuit Nederland, dan kun je Via de website van de Fontys Hogescholen je vertrekpunt invullen en krijg je direct de juiste route voor auto of openbaar vervoer naar het juiste Fontysgebouw voor je, compleet met plattegrond.

Reizen vanuit Vlaanderen
Reis je met de auto, neem dan de E34 vanaf vanaf Antwerpen richtig Turnhout/Eindhoven. De totale afstand is ruim 90 km. Reis je met het openbaar vervoer, neem dan vanuit Antwerpen de trein naar Dordrecht en stap daar over richting Antwerpen. De totale reistijd is twee uur. Raadpleeg voor de exacte vertrektijden en verbindingen de dienstregeling op de website van de Belgische Spoorwegen.

Plattegrond Eindhoven en de campus van de Fontys Hogeschool
Verschijnt binnenkort op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk