Nieuws

Route naar Eindhoven

Eindhoven is goed bereikbaar vanuit zowel Nederland als Vlaanderen.

Reizen vanuit Nederland
Vertrek je vanuit Nederland, dan kun je Via de website van de Fontys Hogescholen je vertrekpunt invullen en krijg je direct de juiste route voor auto of openbaar vervoer naar het juiste Fontysgebouw voor je, compleet met plattegrond.

Reizen vanuit Vlaanderen
Reis je met de auto, neem dan de E34 vanaf vanaf Antwerpen richtig Turnhout/Eindhoven. De totale afstand is ruim 90 km. Reis je met het openbaar vervoer, neem dan vanuit Antwerpen de trein naar Dordrecht en stap daar over richting Antwerpen. De totale reistijd is twee uur. Raadpleeg voor de exacte vertrektijden en verbindingen de dienstregeling op de website van de Belgische Spoorwegen.

Plattegrond Eindhoven en de campus van de Fontys Hogeschool
Verschijnt binnenkort op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk