Cafe, Nieuws

VVOJ Café: freelance tegels lichten

Journalistiek onderzoek kost vaak tijd en de opbrengst is vooraf ongewis. Toch valt onderzoeksjournalistiek heel goed te combineren met een freelance praktijk, bewijzen zelfstandige speurneuzen elke week weer. Wat is de sleutel tot hun succes? En wat kunnen freelancers beter dan de vaste redactie? Praktijkvoorbeelden in het VVOJ Café op 23 mei in Utrecht, met onder andere Brenno de Winter (freelance), Anneke Verbraeken (freelance) en Frank Poorthuis (hoofdredacteur HP/De Tijd). Meer info en aanmelden via de Café-pagina.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk