Cafe, Nieuws

VVOJ Café: freelance tegels lichten

Journalistiek onderzoek kost vaak tijd en de opbrengst is vooraf ongewis. Toch valt onderzoeksjournalistiek heel goed te combineren met een freelance praktijk, bewijzen zelfstandige speurneuzen elke week weer. Wat is de sleutel tot hun succes? En wat kunnen freelancers beter dan de vaste redactie? Praktijkvoorbeelden in het VVOJ Café op 23 mei in Utrecht, met onder andere Brenno de Winter (freelance), Anneke Verbraeken (freelance) en Frank Poorthuis (hoofdredacteur HP/De Tijd). Meer info en aanmelden via de Café-pagina.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk