Nieuws

Rozendaals Rubriek, deel 2

Denk je ook mee met het nieuwe onderzoeksteam van het Dagblad van het Noorden? De regionale krant heeft sinds 1 april 2011 drie verslaggevers vrijgemaakt voor onderzoek. Chef nieuwsdienst Jan Rozendaal doet op deze plek tweewekelijks verslag van de ontwikkelingen. Hij vraagt VVOJ-leden om op hier op website te reageren op het nieuwe initiatief. Lees hier zijn column, log in en denk mee met het Dagblad van het Noorden!

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk