Nieuws

Rozendaals Rubriek, deel 2

Denk je ook mee met het nieuwe onderzoeksteam van het Dagblad van het Noorden? De regionale krant heeft sinds 1 april 2011 drie verslaggevers vrijgemaakt voor onderzoek. Chef nieuwsdienst Jan Rozendaal doet op deze plek tweewekelijks verslag van de ontwikkelingen. Hij vraagt VVOJ-leden om op hier op website te reageren op het nieuwe initiatief. Lees hier zijn column, log in en denk mee met het Dagblad van het Noorden!

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk