Nieuws

Rozendaals Rubriek, deel 2

Denk je ook mee met het nieuwe onderzoeksteam van het Dagblad van het Noorden? De regionale krant heeft sinds 1 april 2011 drie verslaggevers vrijgemaakt voor onderzoek. Chef nieuwsdienst Jan Rozendaal doet op deze plek tweewekelijks verslag van de ontwikkelingen. Hij vraagt VVOJ-leden om op hier op website te reageren op het nieuwe initiatief. Lees hier zijn column, log in en denk mee met het Dagblad van het Noorden!

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk