Nieuws

‘Journalistiek op onderzoek’

Bij Holland Doc staat de week van 16 tot en met 22 april in het teken van onderzoeksjournalistiek. Een aantal in het oog springende uitzendingen van Zembla en Argos is bij elkaar gebracht in een speciale categorie onderzoeksjournalistiek. Prijswinnende uitzendingen worden on demand aangeboden, toegelicht door interviews met de makers. Afgelopen week viel het programma Argos twee keer in de prijzen, in de radiocategorieën nieuws en achtergrond. Zembla won afgelopen november De Loep met de uitzending ‘Vieze ziekenhuizen’.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk