Nieuws

‘Journalistiek op onderzoek’

Bij Holland Doc staat de week van 16 tot en met 22 april in het teken van onderzoeksjournalistiek. Een aantal in het oog springende uitzendingen van Zembla en Argos is bij elkaar gebracht in een speciale categorie onderzoeksjournalistiek. Prijswinnende uitzendingen worden on demand aangeboden, toegelicht door interviews met de makers. Afgelopen week viel het programma Argos twee keer in de prijzen, in de radiocategorieën nieuws en achtergrond. Zembla won afgelopen november De Loep met de uitzending ‘Vieze ziekenhuizen’.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk