Nieuws

VVOJ Conferentie 2011 in Eindhoven

Eindhoven wordt komend najaar twee dagen lang het trefpunt voor onderzoeksjournalisten uit Vlaanderen en Nederland. De 2011-editie van de jaarlijkse Vlaams-Nederlandse VVOJ Conferentie wordt namelijk op vrijdag 18 en zaterdag 19 november in die stad gehouden, bij Fontys Hogeschool, Rachelsmolen 1, Eindhoven. Voorgaande jaren werd de conferentie onder andere gehouden in Gent, Utrecht, Brussel en Groningen (zie het conferentie-archief). Tijdens de conferentie wordt traditiegetrouw De Loep uitgereikt voor de beste onderzoeksjournalistiek. 

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk