Nieuws

VVOJ Conferentie 2011 in Eindhoven

Eindhoven wordt komend najaar twee dagen lang het trefpunt voor onderzoeksjournalisten uit Vlaanderen en Nederland. De 2011-editie van de jaarlijkse Vlaams-Nederlandse VVOJ Conferentie wordt namelijk op vrijdag 18 en zaterdag 19 november in die stad gehouden, bij Fontys Hogeschool, Rachelsmolen 1, Eindhoven. Voorgaande jaren werd de conferentie onder andere gehouden in Gent, Utrecht, Brussel en Groningen (zie het conferentie-archief). Tijdens de conferentie wordt traditiegetrouw De Loep uitgereikt voor de beste onderzoeksjournalistiek. 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk