Nieuws

Tips en tools van de CAR Conference

Nog tegoed: een hele serie computertools en onmisbaar gereedschap van CAR Conference 2011, dit jaar van 24-27 februari in Raleigh, Noord Carolina. Op het weblog van Chrys Wu staat een post tsjokvol met links en downloads, bijvoorbeeld voor het maken van interactieve kaarten, gratis software en het verzamelen en verwerken van data.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk