Nieuws

Tips en tools van de CAR Conference

Nog tegoed: een hele serie computertools en onmisbaar gereedschap van CAR Conference 2011, dit jaar van 24-27 februari in Raleigh, Noord Carolina. Op het weblog van Chrys Wu staat een post tsjokvol met links en downloads, bijvoorbeeld voor het maken van interactieve kaarten, gratis software en het verzamelen en verwerken van data.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk