Nieuws

Tips en tools van de CAR Conference

Nog tegoed: een hele serie computertools en onmisbaar gereedschap van CAR Conference 2011, dit jaar van 24-27 februari in Raleigh, Noord Carolina. Op het weblog van Chrys Wu staat een post tsjokvol met links en downloads, bijvoorbeeld voor het maken van interactieve kaarten, gratis software en het verzamelen en verwerken van data.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk