Nieuws

Conferentie verhalende journalistiek in één dag volgeboekt

Dat er in het Nederlandse taalgebied belangstelling bestaat voor narrative journalism, bewijst de inschrijving voor de eerste Conferentie voor Verhalende Journalistiek wel. De conferentie, die op 1 april in Amsterdam wordt gehouden, is in één dag volgeboekt. Info vind je op de site inclusief alle details, maar ook via LinkedIn en Twitter (en Facebook). Sprekende namen staan er op het programma: onder andere twee Pulitzer-prijs winnaars, Mark Kramer, Judith Koelemeijer, Frank Westerman en Joris van Casteren. Om in de stemming te komen: check de knipselmap van Kramer (opgetekend tijdens de VVOJ Conferentie 2009).

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk