Nieuws

Conferentie verhalende journalistiek in één dag volgeboekt

Dat er in het Nederlandse taalgebied belangstelling bestaat voor narrative journalism, bewijst de inschrijving voor de eerste Conferentie voor Verhalende Journalistiek wel. De conferentie, die op 1 april in Amsterdam wordt gehouden, is in één dag volgeboekt. Info vind je op de site inclusief alle details, maar ook via LinkedIn en Twitter (en Facebook). Sprekende namen staan er op het programma: onder andere twee Pulitzer-prijs winnaars, Mark Kramer, Judith Koelemeijer, Frank Westerman en Joris van Casteren. Om in de stemming te komen: check de knipselmap van Kramer (opgetekend tijdens de VVOJ Conferentie 2009).

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk