Nieuws

Conferentie verhalende journalistiek in één dag volgeboekt

Dat er in het Nederlandse taalgebied belangstelling bestaat voor narrative journalism, bewijst de inschrijving voor de eerste Conferentie voor Verhalende Journalistiek wel. De conferentie, die op 1 april in Amsterdam wordt gehouden, is in één dag volgeboekt. Info vind je op de site inclusief alle details, maar ook via LinkedIn en Twitter (en Facebook). Sprekende namen staan er op het programma: onder andere twee Pulitzer-prijs winnaars, Mark Kramer, Judith Koelemeijer, Frank Westerman en Joris van Casteren. Om in de stemming te komen: check de knipselmap van Kramer (opgetekend tijdens de VVOJ Conferentie 2009).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk