Cafe, Nieuws

Webwijzer: panelgasten VVOJ Café financiële journalistiek

Financiën doorspitten, dat is het thema van het VVOJ Café maandagavond 24 januari. Tijd voor een kleine webwijzer om de panelgasten wat beter te leren kennen. Zo zat Siem Eikelenboom kort na zijn overstap van NOVA naar het Financieele Dagblad in 2008 een uur lang in het radioprogramma Kunststof. Stefan Vermeulen, ‘jongste bediende‘ bij onderzoekscollectief Follow the Money, schreef onder meer over de ict-uitgaven van de gemeente Amsterdam. En hij zit op Twitter. Van Martijn de Meulder staan de artikelen keurig bij elkaar op de Quote-site. En ook hij twittert.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk