Cafe, Nieuws

Webwijzer: panelgasten VVOJ Café financiële journalistiek

Financiën doorspitten, dat is het thema van het VVOJ Café maandagavond 24 januari. Tijd voor een kleine webwijzer om de panelgasten wat beter te leren kennen. Zo zat Siem Eikelenboom kort na zijn overstap van NOVA naar het Financieele Dagblad in 2008 een uur lang in het radioprogramma Kunststof. Stefan Vermeulen, ‘jongste bediende‘ bij onderzoekscollectief Follow the Money, schreef onder meer over de ict-uitgaven van de gemeente Amsterdam. En hij zit op Twitter. Van Martijn de Meulder staan de artikelen keurig bij elkaar op de Quote-site. En ook hij twittert.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk