Cafe, Nieuws

Webwijzer: panelgasten VVOJ Café financiële journalistiek

Financiën doorspitten, dat is het thema van het VVOJ Café maandagavond 24 januari. Tijd voor een kleine webwijzer om de panelgasten wat beter te leren kennen. Zo zat Siem Eikelenboom kort na zijn overstap van NOVA naar het Financieele Dagblad in 2008 een uur lang in het radioprogramma Kunststof. Stefan Vermeulen, ‘jongste bediende‘ bij onderzoekscollectief Follow the Money, schreef onder meer over de ict-uitgaven van de gemeente Amsterdam. En hij zit op Twitter. Van Martijn de Meulder staan de artikelen keurig bij elkaar op de Quote-site. En ook hij twittert.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk