Cafe, Nieuws

Webwijzer: panelgasten VVOJ Café financiële journalistiek

Financiën doorspitten, dat is het thema van het VVOJ Café maandagavond 24 januari. Tijd voor een kleine webwijzer om de panelgasten wat beter te leren kennen. Zo zat Siem Eikelenboom kort na zijn overstap van NOVA naar het Financieele Dagblad in 2008 een uur lang in het radioprogramma Kunststof. Stefan Vermeulen, ‘jongste bediende‘ bij onderzoekscollectief Follow the Money, schreef onder meer over de ict-uitgaven van de gemeente Amsterdam. En hij zit op Twitter. Van Martijn de Meulder staan de artikelen keurig bij elkaar op de Quote-site. En ook hij twittert.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk