Conferentie, Nieuws

Terugblik conferentie VVOJ2010

De eerste verzamelde video’s, foto’s, verslagen en presentaties van de VVOJ Conferentie 2010 in Gent staan online. De komende week zullen we de VVOJ2010-pagina geregeld updaten. Er is ook volop getwitterd. Check de tweets met hashtag #VVOJ2010, stats op Whatthehashtag, en archiveer met Twapperkeeper. (Foto: Fanny Maenhout)

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk