Nieuws, VVOJ Vereniging

Uitnodiging ledenvergadering 2010

Het bestuur van de VVOJ heeft hierbij het genoegen haar leden uit te nodigen voor de Algemene Ledenvergadering 2010, die zoals gebruikelijk tijdens de jaarlijkse conferentie plaatsvindt. Dit keer zal dat zijn op zaterdag 20 november 2010, in Aula 5 van Arteveldehogeschool, Campus ‘Kantienberg’, Voetweg 66 in Gent, Vlaanderen. De vergadering duurt van 13:00 tot 14:00 uur. VVOJ-leden kunnen de stukken voor de vergadering vanaf vandaag bekijken en downloaden (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk